SE HVORDAN EASYINSTALL KAN HJÆLPE DIN VIRKSOMHED


Beslutningstager

Teknisk

Stabil drift

Som leder i virksomheden har du det overordnede ansvar for driften og visionerne for fremtiden. Ledelsen er interesserede i de bedste it-løsninger i virksomheden som både sikrer jeres organistation i forbindelse med datasikkerhed og GDPR, sikrer tilfredse brugere og minimerer fejl.

Med EasyInstall kan vi være assistere på flere områder bl.a.:

Ønske om grøn profil

Med EasyInstall kan du opretholde ønsket om en grøn profil, og du både beskytter miljøet og sparer penge. Med EasyInstall anvender du færre servere og server ressourcer end tilsvarende systemer. Der er indbygget strømstyring, således at alle EasyInstall klienter kan konfigureres til at minimere strømforbruget og computere kan automatisk lukkes ned efter fyraften. EasyInstall generer automatisk en strømstyrings rapport, så du får det fulde overblik over dine besparelser.

Licensstyring

Hvis ikke du har overblik over virksomhedens software licenser, kan det blive en dyr fornøjelse at betale for noget, der ikke længere bruges. Med en effektiv licensstyring får du både overblik over din software og de licenser virksomheden bruger. Med EasyInstall skaber du overblik over forbruget og licenserne. Med en effektiv licensstyring sikrer du både, at I altid er i overensstemmelse med licenskravene samt undgår du unødvendige licensomkostninger.

Samlet Unified Endpoint Management løsning

Når IT-afdelingen skal sørge for at virksomhedens assets fungerer, er det vigigt at vælge den rigtige løsning, så man undgår nedetid og spildtid på fx fejlsøgning. Med EasyInstall får du et samlet værktøj, hvor du kan styre alle virksomhedens endpoints fra centralt hold. Lad os hjælpe dig med bl.a.:

Ensartethed på Devices

I stedet for at bruge oceaner af tid på at tilpasse alle endpoints til virksomhedens behov, kan EasyInstall rulle software nemt og hurtigt ud på devices. Det sikrer ensartethed, og det er nemmere at supportere – og genetablere hvis noget går galt. Der er selvfølgelig mulighed for at tilpasse, så den enkelte afdeling/bruger får adgang til bestemte programmer.

Fejlsøgning

Undgå at bruge for meget tid på at fejlsøge. Enhver computer kan hurtigt reinstalleres via EasyInstall fra central-IT, uden at man skal ud til brugeren. Det er ofte hurtigere og mere effektivt at reinstallere i stedet for at bruge tid på at fejlsøge. IT-support/helpdesk bruger minimum af tid, og brugeren er hurtigt oppe at køre igen.

Fuldt opdateret devices

Med EasyInstall reduceres spildtid og manuelle processer, da installation af operativsystemer, applikationer og opdateringer foregår automatisk over netværket til computerne med brug af ganske få museklik. Resultatet er en færdig konfigureret IT-arbejdsplads klar til brug.