PRIVAT DANSKEJET SOFTWAREVIRKSOMHED


Se Video

Hvem er IXP Data?

IXP Data ApS er en privat danskejet softwarevirksomhed med over 40-års professionel erfaring med softwareudvikling. Vi har gennem adskillige år specialiseret os i Unified Endpoint Management-løsninger til mellemstore og store virksomheder med vores software-værktøj EasyInstall. Igennem de sidste mange år har vi hele tiden udbygget vores danskudviklede softwareløsning EasyInstall, og vi kan nu både styre computere, tablets, og mobiltelefoner. Vi blev i 2019 godkendt af Google som den første virksomhed i Danmark til at levere software til sikring og styring af mobiltelefoner til virksomhedskunder i hele verden.

EasyInstall

EasyInstall hjælper allerede mere end 400 it-afdelinger med daglig drift og vedligeholdelse af servere, mobile devices og it-arbejdspladser. Vores kunder sparer tid med det mest brugervenlige værktøj på markedet! De bruger deres tid bedre og sparer penge på support og dyre konsulenttimer. EasyInstall passer til både store og små kunder.

Samlet Unified Endpoint Mangement løsning

Ikke mindst får de en samlet Unifed Endpoint Management løsning fremfor at spilde tid på flere forskellige værktøjer. EasyInstall kan håndtere mange tusinde brugere og enheder i samme overskuelige interface.

On prem eller Cloud

For at gøre det så nemt som muligt for vores kunder tilbyder vi selvfølgelig både en lokal on prem løsning eller en Cloudløsning. Der er ingen dyre og unødvendige udgifter til ekstra features i EasyInstall

Organisation

På vores kontor i Køge er vi 8 ansatte, vi har bevidst valgt en lille organisation for at minimere vores omkostninger til fordel for vores kunder. Vi betjener vores kunder direkte eller igennem vores dygtige partnere og vores forhandlernetværk. Vi er ni år i træk blevet AAA ratet, i 2018 modtog vi for tredje år i træk en Gazellepris, og i 2019 modtog vi Succes Virsomheds prisen.

Vores kunder

Alle kunder meget vigtige for IXP Data og vi tilstræber hele tiden at holde fokus på kunden i centrum og udvikle og forbedre vores produkter efter vores kunders behov. Vi tager altid gerne imod input fra kunder og samarbejdspartnere. Vi er agile i alt hvad vi gør og det er et af kernepunkterne i vores virksomhed. Alt hvad vi gør, skal føre til fordele for vores kunder, og derfor arbejder vi ud fra 3 grundlæggende værdier: EnkelthedÆrlighed og Innovation.

Socialt og miljømæssigt ansvar

Vi vægter medarbejderforhold højt og har en selvfølgelighed i respekten for menneskerettigheder. Samtidig værner vi om vores miljø og klima og iværksætter løbende initiativer for at reducere vores miljø- og klimamæssige påvirkning. For at reducere mængden af af papirspild samt belastningen af miljøet mest muligt har vi en sorteringsplan for alt vores affald, så vi sender den størst mulige mængde til genanvendelse. En af vores klare prioriteter er at reducere ressourceforbruget i vores virksomhed. Vi har specielt fokus på at reducere vores forbrug af fossile brændstoffer og vores CO2 udslip.

Velgørenhed

Hos IXP Data er det meget naturligt for os, bl.a. at støtte velgørende og humanitære organisationer.

Selskabssskat

IXP Data betaler selvfølgelig fuld selskabsskat i Danmark og fremskriver ikke vores udviklingsprojekter for at opnår en skattefordel.

Kontakt os

6 + 2 = ?

2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023, 2024

Team IXP Data

Ud over egne ressourcer, samarbejde vi med dygtige partnere i både Danmark og uden for Danmark.

Se partner listen  her

IXP® og EasyInstall® er registerede varemærker tilhørende IXP Data ApS.