JOB HOS IXP DATA


Ambitiøs Deployment konsulent til voksende softwarevirksomhed

Er du på jagt efter nye udfordringer som Deployment-konsulent? Vil du gerne arbejde i en mindre softwarevirksomhed, hvor du kan få masser af udfordringer, indflydelse og uddannelse? Læs mere om hvad vi kan tilbyde…

Grundet markant vækst inden for både offentlige og private kunder, er der behov for at udvide vores organisationen.

Vi søger derfor en dygtig IT Deployment-konsulent, som kan supportere vores kunder med EasyInstall, software pakker, Windows Images og Mobile Device Management. Du kommer også til at arbejde tæt sammen med vores udviklings afdeling. Du får en vekslende hverdag, hvor du er på kontoret ca. 50 % af tiden og ude hos kunder resten af tiden.

Du kan nikke genkendende til en eller flere af de følgende teknologier:

Microsoft Windows Server og Workstation, Android, Apple iOS / MacOS på administrator niveau.
Deployment og software distribution. Du har evt. erfaring med EasyInstall eller tilsvarende system.

Dine primære opgaver:
• Installation hos kunder
• Workshops hos kunder
• Online demo for nye kunder
• Presale hos kunder
• Udvikling af softwarepakker og images
• High-End support i vores helpdesk system
• Test og dokumentation af EasyInstall

Vi tilbyder:
• Et alsidigt job med spændende udfordringer og mulighed for personlig og faglig udvikling
• Dygtige og engagerede kolleger i et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet
• Stor mulighed for at du selv kan være med til at præge dit jobindhold.

Du skal have kørekort til personbil og være villig til at anvende din egen bil. Som person er du mødestabil, engageret og struktureret. Du bevarer overblikket, selvom der er mange, der har brug for din hjælp i løbet af en dag. Du skal være præsentabel og god til at tale og skrive dansk / engelsk på teknisk niveau.

Interesseret?
Har du spørgsmål vedr. jobbet, kan du kontakte Jan F. Jakobsen på e-mail: jfj@ixpdata.dk
Send din ansøgning og dit CV allerede i dag til hr@ixpdata.dk

Vi gennemgår og behandler ansøgninger løbende.

IXP Data
Vi har igennem mange år specialiseret os i Device Management til mellemstore og store virksomheder i hele verden og er derfor blandt Danmarks førende eksperter inden for dette felt.

Med vores danskudviklede softwareløsning, EasyInstall, bliver administrationen af IT-udstyr lettere og mere effektiv. IT-afdelingen er i stand til at automatisere, effektivisere og standardisere slutbrugerens IT-udstyr.

EasyInstall er et fuldt Device Management System, der anvendes til håndtere Windows, Android og Apple udstyr mht. applikationer, indstillinger mm.

 IXP Data er en dansk virksomhed i vækst. Vi søger en dygtig juniorsælger, som kan åbne dørene og udvikle salget af vores System Management løsning til store og mellemstore danske virksomheder.

Er du god til at skabe resultater gennem opsøgende salg til nye kunder? Bliver du motiveret af at styre salget i mål?

Om jobbet

Vi søger en resultatorienteret juniorsælger med god IT-teknisk forståelse, som brænder for at vinde nye kunder og indgå nye kontrakter på vores ressourcebesparende softwareløsning EasyInstall. Med reference til virksomhedens direktør bliver du ansvarlig for salg af vores Deployment løsninger til udvalgte private og offentlige virksomheder.

Vi forventer, at du på egen hånd vil være i stand til at varetage følgende ansvars- og arbejdsopgaver:

  • Udbygge kundeporteføljen samt fastholde og udvikle forretningen med eksisterende kunder
  • Fastlægge og eksekvere vores salgsstrategi med afsæt i virksomhedens vision
  • Identificere, planlægge og opsøge kundeemner samt effektuere salg

Vi tilbyder

Du får en attraktiv mulighed for at blive en del af en virksomhed i rivende udvikling. Du indgår som en vigtig del af forretningens videreudvikling, hvor du bliver drivkraften inden for rådgivning og afsætning af vores softwareløsning. Du kan se frem til dygtige og engagerede kollegaer i et uformelt arbejdsmiljø. Vi er en virksomhed i vækst, og tilbyder en fornuftig grundløn og dertil en provision med mulighed for høj indtjening, hvis resultater opnås.

Om dig

Du har et par års erfaring inden for teknisk B2B salg. Du har gerne erfaring med salg af software løsninger gerne i form af SaaS løsninger.

  • Har du erfaring med teknisk rådgivning er det en fordel
  • Erfaring med system eller Device Management, Windows Deployment, distribution, metering mm. er en fordel
  • Du ser værdien i fokusering på salgsmål, forecasting og effektiv anvendelse af CRM
  • Kendskab til CRM-systemer og Microsoft Office pakken
  • Du formulerer dig ubesværet og præcist på dansk og engelsk – både i skrift og tale
  • Relevant kommerciel og/eller teknisk uddannelse

Du motiveres af at nå resultater og finder energi i at skabe problemløsende tekniske løsninger for dine kunder. Du har et stærkt hunter-gen’ og hader at tabe. Du har solid gennemslagskraft og finder det helt naturligt at udfordre dine kunder på at finde frem til de mest værdiskabende løsninger.

Du finder det motiverende både at arbejde analytisk, strategisk og operationelt. Du er bevidst om, at et stærkt samarbejde med kunder og kollegaer er altafgørende for dine resultater.

 Ansøgningsproces:

Hvis du vil med ombord, så send gerne din motiverede ansøgning og dit CV snarest muligt til hr@ixpdata.dk. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet de rigtige kandidater. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder. Vil du vide mere om stillingen, så kan du kontakte Direktør Jan F. Jakobsen på 56 57 54 02.

Om IXP Data

IXP Data er en dansk it-virksomhed grundlagt i 2002. Vi har specialiseret os i System Management løsninger til mellemstore og store virksomheder, dvs. Windows deployment, software distribution og metering, baseret på Microsoft Windows teknologier. I kraft at et gennemtestet software med løbende opdateringer har vi stor succes med vores eget udviklede produkt EasyInstall. IXP Data’s målsætning er at udbyde den bedste System Management løsning til en Microsoft Windows baseret platform – til markedets bedste pris.

Du er altid velkommen til at skrive en uopfordret ansøgning på e-mail hr@ixpdata.dk


Ansøgninger der ikke har vores interesse, modtager ansøger et afslag og ansøgningen inkl. bilag slettes permanent.

Skulle ansøgningen have vores interesse, vende vi tilbage ang. en evt. samtale eller skriftlig samtykke til at opbevare ansøgningen sikkert i 6-12 mdr. hvorefter ansøgning og bilag slettes permanent.