01-07-2015 at 08:39 #2357
Keymaster
Du kan f.eks. vælge at lade sidste computer kolonne vise, sidste Inventory date. (du skal blot klikke på kolonne overskriften og vælge et andet view).
En slettet computer i EasyInstall vil altid melde sig ind i EasyInstall igen, når maskinen kommer online – dog kan statiske gruppe medlemskaber være gået tabt.







